Mnenja

"Pred nekaj leti me je Bernarda prosila, naj ji pomagam urediti njeno zobozdravstveno ordinacijo. Da je kot osebnost nekaj posebnega sem že vedela, ali pa je tudi dobra zobozdravnica, bom pa še preverila, sem si rekla. Priznam, da sem se običajno pred vsakim obiskom zobozdravnika kar precej vznemirila, ker nisem ljubiteljica tovrstnih posegov. Prav zato sem bila še toliko bolj presenečena, ko sem prvič kot pacientka obiskala Bernardino ordinacijo. Energijsko polje prostora je name delovalo zelo pomirjujoče - poleg seveda Bernardinega uravnovešenega oziroma pomirjujočega pristopa. Poseg v moje zobe je potekal zame nepričakovano umirjeno in z veliko mero njenega občutka. Bernarda bo odslej moja zobozdravnica, sem si rekla. In tako se še vedno vozim k njej, pa čeprav Ribnica ni prav blizu Podgozda pri Ljubljani, kjer stanujem.
In še nekaj: moji obiski oziroma zobozdravstveni posegi v Bernardini ordinaciji mi ne povzročajo več strahu, ker čutim, da ji lahko zaupam."                                                                                   
                                                                                                                                                                          - Ester , Ig
 
 "Natančna, odzivna, strokovno vrhunska,  zaupanja vredna, cenovno dostopna. Lahko si samo želiš biti njen pacient. Čim več takih zobozdravnikov."
- Boštjan, Ljubljana 
 
"Čeprav sem iz Medvod, sem se po priporočilih nekaj sodelavk odločila, da strokovno skrb za moje zobe in dlesni prepustim zobozdravnici Bernardi Kozina. 
Že ob prvem obisku sem bila presenečena nad njenim pristopom - po pregledu zob, dlesni in predhodnem slikanju mi je podrobno pojasnila stanje in kaj bi bilo po njenem mnenju potrebno urediti, kaj prednostno in kaj lahko počaka. Na tak način poteka tudi njeno zdravljenje zob - ob  delu hkrati opisuje, kaj dela in obenem sprašuje, kakšni so moji občutki.
Ta pogovorni stik med zobozdravnico in pacientom mi je v veliko pomoč, zato pred zobozdravstvenim delom nimam nobenega strahu." 
- Barbara , Medvode
 
"Z dr. Kozinovo sva se spoznali s predstav pristopa SEM&VEM. Pristop oziroma metoda je že sama po sebi preventivnega značaja tako za bolezni kot zobobole. Tako sem si mislila, da ne morem zgrešiti, čeprav mlada čedna zobozdravnica ni na videz čisto nič spominjala na mojega nekdanjega zobozdravnika. Takoj ko sem videla njeno ordinacijo in prvič vstala po posegu z njenega zobozdravstvene stola mi je bilo jasno da je bila moja izbira prava. Njen pacient sem že 6 let. Tudi v tem primeru se je izkazalo da stroški s prevozom, doma sem iz Celja, niso nič v primerjavi z zaupanjem v strokovnost predvsem pa predanost delu v smislu: naredim vse kar je v moji moči ampak tudi Ti (vi) mora(š)(ti) poskrbeti sama(i), da ne bo(š)(ste) prepogosto v moji ambulanti."
- Alenka , Celje